De mooiste trouwlocatie voor een uniek trouwfeest? Feestje op de Maas!

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant? Er zijn veel mooie trouwlocaties, maar trouwen op het water is wel héél bijzonder! Feestje op de Maas maakt het mogelijk om te trouwen op een boot. De dag of avond kun je volledig naar je smaak én budget invullen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze unieke trouwlocatie. Met Feestje op de Maas ben je verzekerd van een uniek trouwfeest op een van de mooiste trouwlocaties van Brabant!

Bekijk de mogelijkheden!

De mooiste trouwlocatie van Brabant

Wil je trouwen op een bijzondere trouwlocatie? Trouwen op het water is een wel héél bijzondere belevenis! Met Feestje op de Maas stap je namelijk letterlijk in het huwelijksbootje. Onze boten varen vanuit de haven in de prachtige vestingstad Heusden in Brabant. Heusden is al prachtig, maar op het water wordt het alleen nog maar mooier! Tijdens een prachtige tocht verandert onze boot in de mooiste trouwlocatie van Brabant. Deze unieke trouwlocatie is dan ook dé locatie voor iedereen die een uniek trouwfeest in gedachte heeft. Trouwen op het water is een belevenis die jij én je gasten nooit meer zullen vergeten. Trouwen op een boot? Feestje op de Maas zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is!

Een uniek trouwfeest? Ontdek de mogelijkheden!

Een bijzondere locatie voor ieder bruidspaar

Ieder bruidspaar dat denkt dat unieke trouwlocaties in Brabant per definitie onbetaalbaar zijn, nodigen we uit om langs te komen voor een kosteloos gesprek. Feestje op de Maas stemt uw origineel trouwfeest namelijk volledig af op jouw wensen en budget. Op basis hiervan stellen wij je ideale dag of avond samen. Voor een uniek trouwfeest kun je uiteraard al je wensen doorgeven. Hebben jullie speciale wensen voor het diner of voor activiteiten voor jullie gasten? Wij zorgen voor een origineel trouwfeest op maat, die helemaal bij jullie past. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Trouwen op het water

Er zijn veel prachtige trouwlocaties in Brabant. Maar wie een écht unieke trouwlocatie in Brabant zoekt, voor een uniek trouwfeest waar iedereen nog jarenlang met een glimlach aan zal terugdenken, kiest ervoor om te trouwen op het water. Trouwen op een boot? Dat is letterlijk in het huwelijksbootje stappen! Trouwen op een boot vraagt natuurlijk wel om een prachtige omgeving. Bij Feestje op de Maas kunnen we die bieden. Onze boot vertrekt vanuit de haven van de prachtige monumentale vestingstad Heusden en vaart langs prachtige plekken in de Brabantse natuur. Dat is pas een bijzondere trouwlocatie in Brabant! Op deze unieke trouwlocatie geniet je van de mooiste dag van je leven. Trouwen op het water is een bijzondere ervaring die je je hele leven zal bijblijven!

Bekijk de mogelijkheden!

Volg ons ook op social media