Salonboot arrangementen, luxe boottochten met hapjes en drankjes

Een luxe boottocht op de Maas, met een klein gezelschap? Feestje op de Maas biedt je met hun knusse salonboot Koosje een bijzondere belevenis op het water. De borrelboot is geschikt voor sfeervolle rondvaarten in de wateren van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Je kunt deze salonboot huren in combinatie met diverse luxe arrangementen, waaronder een gezellige high tea, high wine of champagne cruise.

Salonboot Koosje is een kleine antieke salonboot uit 1915. De nostalgische rondvaart boot is een exclusieve locatie voor exclusieve arrangementen. De salonboot ligt aangemeerd in de haven van Heusden vesting, op ongeveer een halfuurtje rijden van Den Bosch, Tilburg, Breda en Gorinchem. Op onze klassieke salonboot is plaats voor maximaal 12 personen. Is jouw groep groter dan 12 personen? Kies dan voor een luxe boottocht met feest arrangement op een van de andere rondvaart boten van rederij Feestje op de Maas.

Bekijk de mogelijkheden

De salonboot van Noord Brabant

Feestje op de Maas is een rederij / bootverhuur bedrijf met diverse boten. Naast feestelijke boottochten en luxe rondvaarten op onze partyschepen, kunt u voor kleinschaliger feestjes ook een salonboot huren. Uiteraard wordt tijdens deze bijzondere boottochten ook aan de inwendige mens gedacht. Met de nodige hapjes en drankjes wordt onze salonboot dé borrelboot in regio Den Bosch, Tilburg, Breda, Gorinchem en dé exclusieve high tea locatie in Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland.

Bekijk de mogelijkheden

Salonboot arrangementen en luxe rondvaarten

Onze salonboot biedt mogelijkheden voor diverse luxe arrangementen. Uiteraard ben je ook vrij om – in overleg met rederij Feestje op de Maas – je eigen arrangement samen te stellen. Momenteel bieden wij de volgende salonboot arrangementen:

  • Koffie arrangement
  • Lunch rondvaart
  • High tea arrangement
  • High Wine
  • High beer arrangement
  • Borrelboot
  • Champagne cruise
Lees meer over onze salonboot arrangementen

Luxe high tea rondvaart

Salonboot Koosje is een leuke high-tea locatie in Noord Brabant, op korte afstand van Gorinchem, Den Bosch, Breda en Tilburg. Onze rederij biedt een twee uur durend high tea arrangement, waarbij je vaart over de wateren die Noord Brabant, Zuid Holland en Gelderland met elkaar verbinden. Geniet van heerlijke cupcakes, muffins, scones, wraps, quiches en andere exclusieve high tea specialiteiten. Vind jij onze salonboot een leuke high tea locatie? En wil je de salonboot huren voor een luxe high tea? Neem dan contact op met onze rederij via tel. (0416) 38 02 78 of het contactformulier op onze website.

Contact

Onze salonboot huren als high tea of borrelboot?

Wil jij onze borrelboot of salonboot huren? Of heb je vragen over de bootverhuur of de luxe arrangementen? Neem dan contact op met onze salonboot, via het contactformulier op de website of telefonisch via tel. (0416) 38 02 78.

Contact

Volg ons ook op social media