Iets te vieren? Denk eens aan een partyschip!

Wil jij een spetterend feest op het water beleven? Met een partyschip van Feestje op de Maas komt dat helemaal goed! Onze varende partyschepen zijn voorzien van alle luxe om jou en je gezelschap een geweldige partycruise te bezorgen. Varend door de provincies Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland wordt jouw cruise feest er één om nooit te vergeten!

Wat dacht je van een swingend feestje op onze speciale discoboot? Horror night op onze sfeervolle feestboot of een mega barbecue op de grootste party boot uit onze rederij? Bij Feestje op de Maas is alles mogelijk. Op onze pagina partyschip-arrangementen kun je alvast de nodige inspiratie voor je boot party opdoen. Kies één van de unieke feestboot arrangementen, of stel zelf je cruise feest samen.

Bekijk onze arrangementen

Een partyboot voor elk gezelschap

Zoek je een partyschip in Den Bosch? Een partyboot in Tilbur een partyship in Breda of een party rederij in Gorinchem? Dan ben je bij Feestje op de Maas aan het juiste adres. Als partyrederij beschikken we over meerdere partyschepen van diverse groottes. Onze partyschepen zijn gelegen in het pittoreske stadje Heusden, op een halfuurtje rijden van Den Bosch, Tilburg, Breda en Gorinchem. Onze partyboten zijn geschikt voor gezelschappen van 5 tot 200 personen. Wil je een grote partyboot huren om een gigantisch cruise feest te organiseren? Of wil je juist een kleinere boot huren voor feest of receptie? Voor elke gelegenheid heeft onze partyrederij een sfeervol partyship beschikbaar. Feestje op de Maas, jouw partyrederij voor Tilburg, Den Bosch, Breda, Gorinchem en omgeving

Bekijk onze schepen

Feestboot met kombuis

Wanneer je bij Feestje op de Maas een discoboot of partyboot wil huren, dan kun je ervan uitgaan dat jouw boot party tot in de puntjes verzorgd wordt. Naast de bijzondere en sfeervolle ambiance van elk partyschip, zorgen wij tevens voor een culinaire meerwaarde van jouw feest. Onze boten zijn uitgerust om je van een heerlijke maaltijd te kunnen voorzien. In welke vorm dan ook. Wil je een barbecue op je party boot? Een cruise feest met tapas? Een Japanse boot party met Sushi? Of een Hollandse feestboot met stampotten? Jij bepaalt hoe jouw feest op onze boot er uit komt te zien.

Bekijk onze arrangementen

Bestemmingen van de partyschepen

De partyschepen van Feestje op de Maas hebben diverse bestemmingen. De discoboten en party boten laat je de mooiste plekken van Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland zien. Gelegen op korte afstand van de steden Breda, Tilburg, Gorinchem en Den Bosch is jouw partyschip de ideale feestlocatie voor de regio Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Neem contact op met onze partyship specialisten, om samen een route en partyboot arrangement samen te stellen.

Contact

Partyship huren

Een boot huren voor feest en receptie kan bij Feestje op de Maas snel en gemakkelijk. Zie jij de meerwaarde van een feest op een boot? En wil jij een partyship of boot huren voor jouw feest? Partyrederij Feestje op de Maas heeft de feestboot voor jouw party. Voor boot arrangementen, routes, feestboot mogelijkheden en informatie over onze partyships, neem je contact op met Feestje op de Maas via tel. (0416) 38 02 78 of via ons contactformulier.

Contact

Volg ons ook op social media