Het allerleukste themafeest van Brabant en omgeving: Feestje op de Maas!

Wil je een themafeest organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Feestje op de Maas ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen originele themafeesten op het water. Onze partyboten staan garant voor spetterende themafeesten op het water, voor gezelschappen van 5 tot 200 personen. Een themafeest in Brabant? Een themafeest vlakbij Gelderland? Wij zorgen voor een themafeest dat helemaal past bij jouw ideeën en budget.

Bekijk de mogelijkheden

Een origineel themafeest? Een themafeest op het water!

Themafeestjes zijn momenteel razend populair. Een themafeest organiseren kan echter een hoop gedoe zijn. Een themafeest of thema avond vraagt immers om een strakke voorbereiding. En kom maar eens op originele themafeest ideeën! Feestje op de Maas helpt je verder. Wij bieden heel veel originele themafeesten op het water. Op onze partyboten organiseren we themafeesten voor elke gelegenheid en ieder budget. Wat dacht je van een fout feestje, een 90s feestje of een skihutfeestje? Maar we hebben nog veel meer te bieden: van een Van Gogh thema avond tot een fotozoektocht gevolgd door een boottocht. Heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee! En alles wordt natuurlijk tot in de puntjes verzorgd!

Bekijk de themafeesten

Themafeest op het water

Een écht origineel themafeest of een unieke thema avond? Kies dan voor een themafeest op het water! Feestje op de Maas biedt verschillende partyboten, voor gezelschappen van 5 tot 200 personen. Een themafeest op het water is uniek. Hier gaan je gasten nog lang over napraten! Onze themafeesten op het water zijn erg geschikt voor verjaardagen, bruiloften en jubilea, maar natuurlijk ook voor personeelsfeesten en andere gelegenheden. Wil jij een origineel themafeest organiseren waar je je gasten écht mee verrast? Kies dan voor een themafeest op het water!

Kies jouw themafeest op het water!

De beste ideeën voor jouw themafeest!

Zoek je ideeën voor je themafeest? Wij denken graag met je mee. Bij Feestje op de Maas kun je kiezen uit veel verschillende originele themafeesten. Maar ook als je zelf al een idee hebt, kun je bij ons terecht. Wij zorgen dan voor een passend feest, volledig afgestemd op jouw gasten, budget en wensen. Heb je nog geen ideeën voor jouw themafeest? Ook dan ben je bij ons aan het adres. Wij kunnen je helpen met originele ideeën voor jouw themafeest, zodat je kunt rekenen op een themafeest op maat.

De beste ideeën voor jouw themafeest

Weinig te besteden? Budgetfeestje op de Maas!

Wil je een origineel themafeest organiseren maar heb je een beperkt budget? Wij vinden dat thema avonden en themafeestjes voor iedereen mogelijk zouden moeten zijn! Met het Budgetfeestje op de Maas kun je toch een leuk themafeest geven. Als jij ons vertelt wat je budget is, hoeveel personen je verwacht en wat voor wensen je hebt, zorgen wij voor een mooie aanbieding voor jouw themafeest.

Bekijk onze arrangementen!

Themafeest in Brabant

Wil je een thema avond of themafeest in Brabant geven? Dat kan bij Feestje op de Maas! Onze partyboten liggen in Heusden, van waaruit we zó de Maas opvaren. Een themafeest in Gelderland? Heusden ligt vlakbij Gelderland, dus ook vanuit die provincie zijn onze themafeesten zeer goed bereikbaar. Themafeestjes in Brabant én themafeesten in Gelderland vier je dus bij Feestje op de Maas!

Bekijk de mogelijkheden

Themafeest op locatie

Een themafeest op locatie? Wat is een mooiere locatie dan de Maas? Met Feestje op de Maas vindt jouw themafeest op locatie plaats op een partyboot. Dat is pas een origineel themafeest op locatie! Zo wordt je themafeest in Brabant (themafeest vlakbij Gelderland) wel een héél leuk themafeest! Wij zorgen ervoor dat een thema avond of themafeest organiseren wel héél eenvoudig wordt, door alles uit handen te nemen. Voor een vast budget kun je rekenen op een gezellig en verrassend themafeest op locatie. Neem dus snel contact op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van Feestje op de Maas.

Bekijk de mogelijkheden

Volg ons ook op social media