Spetterende feestlocaties voor elke gelegenheid

Stel , je wilt een zaal huren. Een originele feestlocatie. Een bijzondere feest accommodatie. Of misschien zelfs unieke party locatie? Dan ben je bij Feestje op de Maas aan het juiste adres. Wij zijn dé feestlocatie voor de regio Brabant, Gelderland en Zuid Holland. Vanuit onze thuishaven Heusden verzorgen wij een spetterend Feestje op de Maas. Een varend feest welteverstaan. Kortom, zaalverhuur nieuwe stijl!

Feestje op de Maas is een uitgelezen feestlocatie voor bruiloft, receptie, trouwdag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid. Bij ons vind je geen saaie feestzaal, standaard partycentrum of zaalverhuur maar een sfeervol party schip, dat van alle gemakken voorzien is. Een originele feest accommodatie waarmee je alle kanten op kunt. Van casino party tot horror feest zaal en van huwelijk feest tot disco party. Onze locatie biedt diverse mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Zaal huren? Onze varende feest accomodatie is groot genoeg!

Ons varende partycentrum ligt aangemeerd in de haven van het pittoreske Heusden vesting, op nog geen halfuur rijden van steden als Den Bosch, Tilburg, Gorinchem en Breda. Kortom een bijzondere feestlocatie die vanuit Zuid Holland, Noord Brabant, Gelderland en overige regio’s goed te bereiken is. Wij beschikken over meerdere party schepen op locatie, zodat je de boot kunt aanpassen aan je gezelschap. Wil je een zaal huren, omdat je veel mensen uitnodigt op je bruiloft, receptie of jubileum? Onze party locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 5 tot 200 personen.

Bekijk onze schepen

Varend partycentrum met smaak

Hoewel wij geen standaard partycentrum zijn, maar een unieke varende feestlocatie, verzorgen ook wij alle zaken rondom jouw feest. Op locatie serveren wij diverse versnaperingen. Van kleine hapjes tot een compleet diner, dinner party, tapas maaltijd of sushi buffet. De koks van onze feest accomodatie verzorgen dit graag voor je. Gelegen in het bourgondische Noord Brabant, nabij Den Bosch, Tilburg en Breda, kun je ervan uitgaan dat de inwendige mens op onze unieke varende feestlocaties niks tekort komt.

Bekijk de mogelijkheden

Jouw eigen Feestje op de Maas

Woon je in Gelderland, Noord Brabant of Zuid Holland? En wil je liever je bruiloft, trouwdag, huwelijk of jubileum vieren op een varend partycentrum dan een standaard zaal te huren? Maak dan een afspraak om onze unieke feestlocaties van dichtbij bekijken? Je proeft de sfeer van onze feestzalen, en kunt direct de mogelijkheden van de spetterende party locaties bespreken. Zalen verhuur is verleden tijd. Een spetterende feest op een unieke feestlocatie, dát is pas origineel. Maak een afspraak met onze feest accomodatie via ons contactformulier of tel. (0416) 38 02 78.

Contact

Volg ons ook op social media