Het leukste feestarrangement van Brabant: Feestje op de Maas!

Ben je op zoek naar een feestarrangement dat helemaal past bij jouw wensen? Dan ben je aan het juiste adres bij Feestje op de Maas. Wij bieden veel verschillende feestarrangementen op het water. Wanneer je kiest voor één van onze party arrangementen, kun je rekenen op een mooie middag of avond op een van onze partyboten. We bieden feestarrangement voor gezelschappen van 5 tot 200 personen. Een themafeest? Ook dat kan bij Feestje op de Maas! Benieuwd naar onze feestarrangementen? Neem dan contact op. Wij denken graag met je mee over het meest geschikte arrangement!

Contact

Van bruiloftarrangement tot barbecue arrangement

Bij Feestje op de Maas kun je terecht voor alle soorten feestarrangement. Een greep uit ons aanbod: een barbecue arrangement, een 90’s feestarrangement, een Van Gogh arrangement en een feestarrangement voor een fout feestje. Maar we hebben nog veel meer te bieden! Want ook voor een bruiloft arrangement, een jubileum arrangement en een party arrangement ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een bootarrangement, waarbij je de hele dag of avond op een van onze heerlijke partyboten kunt doorbrengen? Of wil je een boottocht combineren met een activiteit aan land, zoals een fotozoektocht of solextocht? Alles is mogelijk. Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden!

Contact

Feestarrangementen voor ieder budget

Zoek je een feestarrangement voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, jubileum of personeelsfeest? Of wil je zomaar een heel gezellig feest vieren? Bij Feestje op de Maas kunnen we je verder helpen. Met een aantrekkelijk party arrangement van Feestje op de Maas kun je rekenen op een prachtig feest dat tot in de puntjes is geregeld. Een barbecue arrangement? Een feestavond arrangement? Een bruiloft arrangement of een jubileum arrangement? Een party arrangement? Een bootarrangement gecombineerd met een activiteit aan land? Het kan allemaal! Natuurlijk kunnen we je feestarrangement volledig aanpassen aan je wensen, bijvoorbeeld aan je gasten en aan je budget.

Contact

Het juiste feestarrangement voor iedere gelegenheid

Veel mensen die een feest organiseren, kiezen voor een feestarrangement in een café of feestzaal. Wil jij je gasten een origineler feest aanbieden? Kies dan voor een feestarrangement van Feestje op de Maas! Als je kiest voor een feestarrangement van Feestje op de Maas, kies je voor een uniek feest op één van onze partyboten. Je kunt daarbij kiezen voor veel verschillende feestarrangementen, onder andere voor originele themafeesten. Heb je zelf al iets in gedachte? Laat het ons weten, dan vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn. Zoek je een feestarrangement waarmee je jouw gasten zeker verrast? Kies dan voor een party arrangement van Feestje op de Maas!

Contact

De leuke feestarrangementen van Brabant

De partyboten van Feestje op de Maas liggen in de haven van Heusden. Wanneer je kiest voor een feestarrangement van Feestje op de Maas, vertrek je dan ook vanuit dit mooie vestingstadje. Heusden ligt in Brabant, niet ver van Gelderland. Ook wanneer je een feestarrangement in Gelderland zoekt, kun je dus eenvoudig bij Feestje op de Maas terecht. Een feestarrangement in Brabant? Een feestelijk bootarrangement in Heusden Vesting? Het ultieme barbecue arrangement, feestavond arrangement, bruiloft arrangement, jubileum arrangement of party arrangement? Neem nu contact op met Feestje op de Maas. Wij maken er een mooi feestje van!

Contact

Volg ons ook op social media