Feest op het water? Feestje op de Maas!

Op zoek naar een originele feestlocatie in Brabant? Kies dan eens voor een heel bijzonder feest op het water! Met een partyboot van Feestje op de Maas ben je verzekerd van een geweldig feest. Wij zorgen ervoor dat het feest helemaal op jouw wensen en budget wordt afgestemd. Een feest op een partyschip is dan ook altijd een groot succes! Heb jij zin in een feest op een boot? Wil jij feesten op een feestschip? En zoek je daarvoor de allerleukste partyboot in Brabant? Feestje op de Maas zorgt voor een geweldig feest!

Ontdek de mogelijkheden!

Feest op een partyschip

Een bruiloft, verjaardag, nieuwe baan, het begin van de zomer… Er is altijd wel reden voor een feestje! Wil je een er een heel bijzonder feest van maken? Kies dan voor een feest op het water! Op een partyboot van Feestje op de Maas ben je verzekerd van een geweldig feest. Onze partyboten zijn geschikt voor gezelschappen van vijf tot tweehonderd personen. Er is dus ook zeker een geschikte feestboot voor jouw feest! Hoe de dag of avond verder wordt ingevuld, is aan jou. Je kunt kiezen voor één van onze arrangementen, maar als je andere wensen hebt denken we graag met je mee. We doen er alles aan om van jouw feest op het water een geweldig succes te maken! Zo kun je ervoor kiezen om je feest op de partyboot te combineren met activiteiten aan het vasteland of met een heerlijk diner of verrukkelijke barbecue aan boord. Liever een bierproeverij of solextocht en vervolgens een feest op het water? Het kan allemaal bij Feestje op de Maas!

Uniek feest op het water? Ontdek de mogelijkheden!

Feest op maat op onze partyboot

Wanneer je kiest voor een feest op een partyboot van Feestje op de Maas, kun je kiezen voor één van onze uitgebreide arrangementen. Wat dacht je van een Fout Feestje op de Maas, We Love The 90s op de Maas of Skihut of de Maas? Spreekt Vestinggolf & Varen op de Maas je meer aan? Of zoek jij liever naar het avontuur met ons RIB-arrangement op de Maas, met een spectaculaire tocht op een RIB-boot? Waar je ook voor kiest: wij zorgen ervoor dat je feest op ons partyschip een gegarandeerd succes wordt. Heb je een andere wens? Je kunt er ook voor kiezen om een feest op maat te laten samenstellen. Jij vertelt ons over je wensen, je gezelschap en je budget, en wij stellen een feest op maat samen op een partyboot in Brabant. Wat zijn jouw wensen?

Uniek feest op het water? Ontdek de mogelijkheden!

Dé partyboot van Brabant

Heb jij zin een feest dat je voor altijd onthoudt? Kies dan voor een feest op het water! Een feest op een partyboot is een feest om nooit meer te vergeten. Ontspannen op het voordek, een drankje aan de bar, dansen in de salon en genieten van heerlijke hapjes: bij Feestje op de Maas stel je jouw feest op een feestboot helemaal zelf samen. Wij hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van een feest op een boot. Maar ook als je heel andere ideeën hebt kun je bij ons terecht. Themafeest op het water? Wij zorgen ervoor dat het een knallend succes wordt! Een feestschip geeft een heel bijzondere sfeer die je op geen andere feestlocatie vindt. Een partyschip van Feestje op de Maas zorgt er dan ook voor dat jouw feest op het water één groot feest wordt!

Uniek feest op het water? Ontdek de mogelijkheden!

Volg ons ook op social media