Zoek de Mol & varen op de Maas

Tijdens dit spel weet je alleen van jezelf of jij wel te vertrouwen bent… Terwijl iedereen zijn best doet de opdrachten goed uit te voeren om zoveel mogelijk punten te verzamelen, is er een mol in jullie midden voor wie de missie juist is geslaagd als de opdrachten mislukken… Kan jij ontrafelen wie er vandaag een dubbelrol speelt?

Jullie worden om 15:00 uur ontvangen met een kopje thee of koffie en een stukje gebak. Hierna barst de spannende strijd los! De opdrachten voeren jullie door Heusden en stellen jullie op de proef; welk team verzamelt de meeste punten en wordt de winnaar van de dag? Maar let op: er is een Mol in jullie midden die er alles aan zal doen om juist zo min mogelijk punten te verzamelen! Ontmasker jij de Mol op het Burchtplein of krijg je in de gaten wie het is bij de kasteelruïne? Wie gaat er met de prijs voor het beste team vandoor en wie blijkt de sluwste Mol te zijn?

Om 17:30 uur worden jullie allemaal aan boord verwacht voor de spannende prijsuitreiking. De mol in jullie midden zal zich hier ook bekend maken en zijn streken uit de doeken doen. Nu alles weer is rechtgezet en jullie elkaar niet meer met wantrouwende blik hoeven aan te kijken, kunnen de trossen los en is het tijd om na te kletsen over deze spannende middag tijdens het buffet (in de zomer, stamppotbuffet in de winter). Om 21:00 uur keren we weer terug in de haven van Heusden.

Prijs arrangement


Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

* Buffet: Koud/warm buffet “Andelse Maas”
Koud: huzarensalade, tonijnsalade, rundvleessalade, rauwkostsalade, gevulde eieren, vleesplateau, rundercarpaccio, Noorse garnalen, gerookte paling, makreel, gerookte zalm, kruidenboter, diverse sauzen en stokbrood.
Warm: satéstokjes in satésaus, gehaktballetjes in zigeuner saus, nasi, lasagne en gekruide aardappeltjes.
Stamppotbuffet: Hutspot, boerenkoolstamp, zuurkoolstamp, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spare-ribs, hachee, appelmoes en diverse zuren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Programma en tijden kunnen afhankelijk van jullie wensen worden aangepast.

Neem contact op

Volg ons ook op social media