Vestinggolf & varen op de Maas

Niet golfen op een groene grasmat of de midgetgolfbaan, maar in de vesting.

Wat is Vestinggolf?
Vestinggolf is een topper op het gebied van dagjes uit! Om meerdere redenen. Vestinggolf is actief, ludiek en sportief golfen in een culturele ambiance. Gewapend met een stick en een bal gaan de deelnemers onder begeleiding van een markies, markiezin of zelfs Napoleon, op weg naar de fraaie holes. De natuurlijke holes zijn gelegen op fraaie plekjes in de Vesting; in steegjes, tussen de muren, in hofjes en op pleintjes. Altijd verrassend en schitterend gelegen op plaatsen waar men normaliter niet komt.

Er wordt gespeeld in groepsverband, met hooguit 12 personen per groep, verdeeld in zes teams van twee personen. Er wordt gespeeld met een stick in de vorm van een kanteel en een leren bal. Elke groep krijgt een Makkie mee, alsmede een of twee opvallende hoeden. Waarvoor deze attributen dienen? U mag het raden; het wordt verteld bij aanvang. Vestinggolf kenmerkt zich door optimale spanning van de eerste tot en met de laatste hole. Bovendien leent het zich uitstekend voor teambuilding. Spelen en netwerken binnen een arrangement gaan uitstekend hand in hand.

Het vestinggolf arrangement
Ontvangst om 13.30 uur in een van de horecagelegenheden in Heusden met twee koppen koffie of thee met gebak. Tegen 14.00 uur krijgt u uitleg over het vestinggolf, worden de groepen verdeeld en gaat u onder leiding van de markies aan de ‘slag’. Tijdens het golfen wordt er eenmaal gepauzeerd en ontvangt u een consumptie. Om 17.00 uur verwachten wij u aan boord van een van onze schepen, waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Daarna gaan de trossen los en omstreeks 18.00 uur vangen we aan met een heerlijk buffet. In de winter biedt dit arrangement een heerlijk stamppotten buffet. De boottocht duurt van 17.30 tot 21.00 uur.

Alle arrangementen zijn qua tijd en arrangement naar eigen wens aan te passen. Vestinggolf is ook mogelijk in Woudrichem, Willemstad, Zaltbommel, Geertruidenberg en Gorinchem. Wel berekenen we extra kosten op plaatsen buiten Heusden.

Prijs arrangement

Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

* Buffet: Koud/warm buffet “Andelse Maas”
Koud: huzarensalade, tonijnsalade, rundvleessalade, rauwkostsalade, gevulde eieren, vleesplateau, rundercarpaccio, Noorse garnalen, gerookte paling, makreel, gerookte zalm, kruidenboter, diverse sauzen en stokbrood.
Warm: satéstokjes in satésaus, gehaktballetjes in zigeuner saus, nasi, lasagne en gekruide aardappeltjes.
Stamppotbuffet: Hutspot, boerenkoolstamp, zuurkoolstamp, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spare-ribs, hachee, appelmoes en diverse zuren.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kunnen het programma en de tijden worden aangepast.

Neem contact op

Volg ons ook op social media