Solex & varen op de Maas

Een actieve middag met nostalgisch vervoer door de gemeente Heusden, met aansluitend een sfeervolle rondvaart met buffet.

De solextocht
De solex is helemaal terug van weggeweest! Wie wil er nu niet heerlijk ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap? U rijdt zonder helm, met de wind door uw haren, met het brommende geluid van het authentieke motortje op de achtergrond. Een prachtige route leidt u langs de parels van de Noordoostelijke Langstraat en het Land van Heusden en Altena. Onderweg treft u enkele bezienswaardigheden en een cafeetje waar een korte stop gemaakt kan worden. Uw solex rijdt op groene, milieuvriendelijke, benzine. Hierdoor ruikt u na de rit niets van benzinegeur aan uw kleren en haren.

Het arrangement.
Ontvangst om 13.30 uur bij solexverhuur Van de Brandt in Haarsteeg, met een heerlijk kopje koffie of thee met cake. Na een korte uitleg over de solextocht, gaat u op pad voor een toertocht van ongeveer 3 uur. De route voert onder meer door Heusden. De solextocht eindigt weer in Haarsteeg. Per eigen vervoer gaat u naar Heusden, waar u om 17.30 uur aan boord van partyschip Wiljo wordt verwelkomd. De trossen gaan los en na ongeveer een half uur wordt het buffet geopend. Omstreeks 21.00 uur meert de boot weer aan in Heusden.

Let op:
Voor de solextocht dient iedere deelnemer in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs.

Prijs arrangement

Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kunnen het programma en de tijden worden aangepast.

Neem contact op

Volg ons ook op social media