RIB arrangement op de Maas

Spanning, adrenaline en met 80 km/h over de rivier. Dat beleef je tijdens het RIB arrangement. De RIB boten “overvallen” je rustige tocht via Afgedamde Maas, Merwede en Biesbosch.

Om 13.00 uur wordt je ontvangen aan boord, We beginnen  met koffie en gebak, de trossen gaan los voor een mooie tocht langs vergezichten, dorpjes en Hollandse landschappen. Na 2 uur varen komen we aan bij Woudrichem, hier worden we overvallen door de RIB boten, Na uitleg en veiligheidsvoorschriften stap je in kleine groepjes over in de RIB boot voor spanning en sensatie, met 80 km/h vaar je over de Merwede, over de golven kom je los van het water. Pure adrenaline stroomt door je aderen. Afhankelijk van het aantal personen wordt er gewisseld tussen de groepen die telkens ongeveer 20 minuten varen in de RIB boot. Ondertussen vaart de rest rustig de route voort.

Na 1,5 tot 2 uur is de laatste groep weer terug aan boord en gaan we door de biesboschsluis in Werkendam. we komen nu in de Biesbosch. Na alle verhalen en belevenissen openen we rond 18.00 het buffet. Op de terugweg naar Heusden geniet je dan van een heerlijk buffet op het water.

Om 21.00 uur is de boot weer terug in Heusden en kun je terugkijken op een heerlijke en spannende dag op de Maas.


Prijs arrangement

Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. In overleg kunnen het programma en de tijden worden aangepast.

Voor gezelschappen kleiner dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Wat is RIB varen? Bekijk onderstaande filmpjes:

RIB varen – Feestje op de Maas 1

RIB varen – Feestje op de Maas 2

RIB varen – Feestje op de Maas 3

Neem contact op

Volg ons ook op social media