Koosje op de Maas

Onze kleine antieke salonboot uit 1915 is ideaal voor kleine gezelschappen die, met maximaal 12 personen, een paar uur op het water willen vertoeven. De knusse boot biedt mogelijkheden voor diverse luxe arrangementen, zoals een high-tea of champagne-vaart. Is jouw groep groter dan 12 personen? Dan kunnen al deze gezellige arrangementen natuurlijk ook plaatsvinden op één van onze andere boten!

Koffie arrangement
Twee uur genieten op het water met een leuk koffiearrangement aan boord. Bij ontvangst aan boord staan er heerlijke koffie’s klaar, je hebt keuze uit diverse smaken Nespresso, van sterke ristretto tot een milde capriccio. We hebben zelfs cafeïnevrije koffie’s aan boord. Bij de koffie serveren we een assortiment heerlijke mini gebakjes en een huislikeurtje. Natuurlijk kun je na de koffie ook nog een heerlijk drankje nuttigen (buiten het arrangement).

Prijs arrangement
Tot 6 personen € 290,00 (incl. BTW)
Extra personen € 11,50 p.p. (incl. BTW)

Lunch rondvaart
Twee uur ontspannen varen over de Maas met aan boord een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit luxe zachte en harde broodjes met onder andere kaas, ham, zalm, kipsalade en tonijnsalade. Uiteraard hebben wij ook enkele zoete broodjes. Hierbij serveren we diverse smaken koffie en thee.

Prijs arrangement
Tot 6 personen € 310,00 (incl. BTW)
Extra personen € 14,50 p.p. (incl. BTW)

Borrel boot
Twee uur onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en nootjes op tafel. Ondertussen staan er nootjes op tafel en geniet u van heerlijke hapjes gepresenteerd op een borrelplank bestaande uit 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm.

Prijs arrangement
Tot 6 personen € 335,00 (incl. BTW)
Extra personen € 21,50 p.p (incl. BTW)

High-tea arrangement
Een high-tea krijg je geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Je krijgt heerlijke hartige en zoete lekkernijen met keuze uit cupcake, muffin, scone met clotted cream en jam, brownie, appelcrumble, sandwiches met kaas en paté, quiche, wraps met zalm en tonijn en spiesjes met dadels en brie. Natuurlijk incl. diverse soorten thee en koffie.  

Prijs arrangement
Prijs voor dit arrangement tot 6 personen € 345,00 (incl. BTW)
Extra personen € 23,50 p.p. (incl. BTW)

High-wine arrangement
Naast onze heerlijke High-tea serveren we ook een High-wine. Je krijgt een heerlijke High-wine geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water terwijl je smult van heerlijke gerechten. Zo serveren we naast de wijnen diverse hapjes op een borrelplank; 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Per persoon heeft u keuze uit 3 glazen wijn.

Prijs arrangement:
Tot 6 personen € 355,00 (incl. BTW)
Extra personen € 23,50 p.p. (incl. BTW)

High-beer arrangement
Voor de vrouwen hebben we een heerlijke High-tea of High-wine en voor de heren hebben we een stevig High-beer arrangement. Tijdens een 2 uur durende boottocht beginnen we de bierproeverij met een lekker fris Bolleke de Koninck. Ondertussen staan er nootjes op tafel en geniet je van heerlijke hapjes; een borrelplank met 3 soorten kaas, eiersalade met brood, 3 soorten ham, dadels met brie, wraps, druiven, toastjes met zalm. Dan vervolgt de proeverij met een blonde Affligem, een heerlijke La Chouffe en tot slot een donker en zwaar Kasteelbier.

Prijs arrangement:
Tot 6 personen € 355,00 (incl. BTW)
Extra personen € 23,50 p.p. (incl. BTW)

Champagne cruise
Een ontspannen rondvaart van 2 uur over de Maas en Dode Maas. Tijdens de tocht geniet je niet alleen van het uitzicht over de rivier, maar ook van een heerlijk flesje Moet & Chandon (ongeveer 2 glazen p.p.). Naast een luxe assortiment nootjes en zoutjes, serveren we op feestelijke wijze een drietal heerlijke amuses.

Prijs arrangement
Prijs voor dit arrangement tot 6 personen € 375,00 (incl. BTW)
Extra personen € 28,50 p.p. (incl. BTW)

Neem contact op

Volg ons ook op social media