Horror night op de Maas

Lekker griezelen op het water, dat kan met onze Horror night op de Maas. Bij het inschepen om 20.00 uur, wordt je op ludieke wijze verwelkomd door zombies die je als welkomstdrankje een glaasje bloed aanbieden. Dankzij 3D Horrordecos is het schip fantastisch aangekleed en waan je je direct in een echte horror setting.

Als iedereen aan boord is, gaan de trossen los voor een mooie tocht over de maas. Onderweg geniet je van het uitzicht over de rivier op de grens van Brabant en Gelderland. We varen langs Ammerzoden, Kerkdriel en ’s-Hertogenbosch. Je geniet niet alleen van het uitzicht maar ook van de verzorging aan boord.

Gedurende de avond serveren we diverse lekkere hapjes. Ook kunnen de gasten lekker gaan dansen op de muziek van onze DJ. Geen zin om te dansen? Ook het horror casino is open waar de gasten bij de zwarte weduwe (croupiers) kunnen gokken. Wij spelen niet voor geld maar om een paar leuke prijsjes voor de winnaars met de meeste fiches.

Pas op, er loopt ook een doodgraver rond en hij is op zoek naar nieuwe klanten….

Om 01.00 uur meert de boot weer aan te Heusden. Wij verzekeren je dat de gasten dit feest niet gauw zullen vergeten. Een onvergetelijke avond met spanning, entertainment en een heerlijke buffet.

Prijs arrangement

Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Programma en tijden kunnen afhankelijk van jullie wensen worden aangepast.

Voor gezelschappen kleiner dan 40 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Neem contact op

Volg ons ook op social media