Escape Room op de Maas

Ervaar een onvergetelijke middag en ga de uitdaging aan met een Escape Room Experience tijdens een vaartocht over de Maas!

Je scheept in om 15.00 uur en wordt welkom geheten met een feestelijk welkomstdrankje. Als iedereen aan boord is, gaan de trossen los voor een mooie vaartocht over de Maas. Terwijl het prachtige Hollandse landschap aan je voorbij trekt, starten we de speluitleg en gaan de super spannende en uitdagende activiteit aan, waarbij alles draait om ‘Out of the Box thinking’, strategie, samenwerking èn lef!

In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie aan de slag met een grote houten kist die gevuld is met attributen, vraagstukken en een tablet. Het spel is verdeeld in 5 rondes waarbinnen ieder team steeds enkele opdrachten opgelost moet zien te krijgen. Alle verschillende rondes komen naar voren op een speciaal ontwikkelde app op tablets. Aan jullie de taak om te achterhalen welke opdrachten op welk moment opgelost dienen te worden. De constante tijdsdruk, competitie tussen de teams, strategie en samenwerking binnen de teams maakt de Escape Room Exoerience dè activiteit voor groepen!

Om deze spannende middag af te sluiten, borrelen we gezellig na. Na afloop meren we weer aan in de haven van vestingstad Heusden rond 18.00 uur.

Maar niet getreurd; je kunt terugkijken op een onvergetelijke vaartocht met Escape Room Experience!

Prijs arrangement


Dit arrangement is inclusief:

Dit arrangement is uit te breiden met:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Programma en tijden kunnen afhankelijk van jullie wensen worden aangepast.

Neem contact op

Volg ons ook op social media